Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
GYORS ÉRKEZÉS KÜLSŐ KÉSZLETRŐL!
ÚJ SZÁLLÍTÁSI OPCIÓ! FOXPOST!
ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Visszaküldés

Visszaküldés-Csere

Kérjük minden esetben vedd fel velünk a kapcsolatot, ha szeretnéd visszaküldeni a terméket. Visszaküldési szándékod jelezheted nekünk a termék átvételének vagy átadásának napjától számítva 14 naptári napon belül telefonon vagy e-mailben.

E-mail: info@heelselit.hu

Telefon: 06 30 440 6812

 

Visszaküldés folyamata:

Nem megfelelő méret esetén kérjük küld vissza a terméket az alábbi visszaküldési útmutató alapján.

Kérjük vedd figyelembe, hogy méret probléma esetén csak azokat a termékeket tudjuk cserélni vagy  visszatéríteni, amelyek még nem voltak használva és sérülésmentesen érkeznek vissza ezért kérünk, hogy már a próba folyamán légy elővigyázatos.

A termék sérülésmentes visszaérkezése után a termék vételárát minden esetben Visszautaljuk / Visszatérítjük a vevő által megadott bankszámlaszámra! Az utalás időpontjáról folyamatos tájékoztatást nyújtunk SMS-ben, e-mail-ben és telefonon. 

A kívánt, másik terméket Új rendelés leadásával tudod megrendelni!

Fontos: Ha a visszaküldött termék akció vagy kedvezmény alatt állt a termék akciós vagy kedvezményes ára kerül visszatérítésre! Új rendelés leadásánál a megrendelt termék aktuális ára érvényes.

Minőséggel kapcsolatos hiba esetén:

Kérjük, ha nem vagy megelégedve a cipő minőségével vagy hibát észlelsz vedd fel velünk a kapcsolatot. Ha lehetséges készíts róla fotót, amit elküldhetsz nekünk e-mail címünkre info@heelselit.hu 

Útmutató:

 1. Csomagold be biztonságosan a visszaküldeni kívánt terméket, rakd be mellé a dobozba a termékhez kapott számlát.
  A terméket ugyanabba a dobozban helyezd vissza sérülésmentesen! 
  Kérjük direkt a cipős dobozra ne ragassz feladó címkét!
  Ne felejtsd, hogy csak azokat a termékeket lehet visszaküldeni, amelyek még nem voltak használva!
 2. Add fel a terméket a neked megfelelő csomagküldő szolgálattal a Rádó-Táncoscipő Kft 2363 Felsőpakony Arany János utca 15 A címezve.
  A visszaküldéssel járó költségeket sajnos nem tudjuk vállalni így a visszaküldés költsége a vásárlót terheli! 
  Tartsd meg a feladás után járó vényt / dokumentumot amíg megérkezik hozzánk mert az elveszett küldeményért nem tudunk felelőséget vállalni! 
 3. Miután sérülésmentesen visszaérkezett hozzánk a termék a megadott bankszámlaszámra vissza utaljuk a termék vételárát!

 

A Fehérneműk, Bikinik visszaküldése higiéniai okokból nem lehetséges ezért kérünk ellenőrizd a mérettáblázatot vagy rendelés előtt, további kérdés esetén készséggel segítünk!